Fjernhealing af hund - det lyder da mystisk ???

- det lyder måske som fantasi og indbildning, men det er det faktisk ikke 🙂
Det ER muligt at heale over store afstande, healeren behøver slet ikke være i nærheden af den der skal heales, da alt er forbundet med energi.

Er der evidensbaseret forskning som beviser det? Nej 🙂 Prøv at kigge på din hund før, under og efter healingen, der er nemlig ikke påvist nogen Placebo-effekt hos dyr 🙂 Jeg kan imidlertid ikke, og må heller ikke garantere at healing/fjernhealing virker på noget som helst 🙂Healingen er selvfølgelig et supplement til dyrlæge, kiropraktor mv.
Jeg har hidtil fjernhealet hunde og mennesker med meget forskellige og undertiden alvorlige ubalancer, og de fleste af kunderne synes der har været en positiv effekt. Eksempelvis:

 •  smertetilstande
 •  andre fysiske ubalancer
 •  psykiske og følelsesmæssige ubalancer

VIGTIGT: Gør man ikke noget ved årsagen, men fortsætter med det der giver ubalancen, kommer det igen.

Vi har inden healingen kommunikeret om hvem der har brug for healing og hvad der skal foregå, og på et aftalt tidspunkt hvor hund og menneske er i ro, påbegyndes fjernhealingen. Jeg benytter mig af et billede af hunden, samt jeres navne. Jeg bruger så billedet til at heale hunden ud fra, og der følges op på healingen via Messenger/telefon efter nærmere aftale. En grundig fjernhealing tager lige så lang tid som en direkte healing, typisk en lille times tid. Er der andre hunde/dyr/særligt sensitive mennesker tilstede vil de også kunne mærke energierne, selvom det ikke er dem som skal heales 🙂 Flere hunde/mennesker kan fjernheales samtidig hvis det er det man ønsker. Betaling via Mobilepay eller bankoverførsel eller kontant. Ved behov for hyppige fjernhealinger kan man få et individuelt tilpasset "Familietilbud" som kan bruges af hele familiens mennesker og dyr.

 • Sådan foregår en hel behandling

  Dette er en hel healing, en dybdegående healing som hjælper vedkommende ud fra højeste gode, altså hvad vedkommende har brug for. Hvor dybt vi når med energierne, afhænger af hvad hunden selv ønsker. Regn med at selve behandlingen tager ca.45 minutter - varigheden øges typisk hvis der er større ubalancer.

  Forberedelse: Vi har aftalt et tidspunkt/dato. Du har sendt et billede af hunden plus hundens navn i Messenger eller SMS eller på email, samt læst om healing/fjernhealing på hjemmesiden. Ved yderligere spørgsmål skriver/ringer du på et tidspunkt efter aftale inden begivenheden.

  Kort før vi starter, skriver jeg i messenger eller SMS og spørger om I er klar (om der er ro på hos jer så I alle er nede i stress, plus der er sørget for vand til hunden)? Når alle er klar påbegyndes healingen. Mens healingen foregår tænker du kærligt på hunden og holder øje med om hunden er ok. Jeg bruger så billedet til at heale hunden ud fra, og spørger ved start hunden om det er ok at jeg healer ? Det plejer det at være. Hunden må være hvor hunden har lyst til imens, og må gå til og fra.

  Under healingen kan det blive meget varmt for hunden, eller I kan få uventede gæster - hvis hunden med sin adfærd viser sit menneske at nu ønskes ikke mere healing, skriver du og så afrundes healingen. Dette sker dog sjældent når det er hunde som virkelig trænger til healing.
  Jeg skriver når jeg starter med runde 1 som er " afbalancering af ubalancer" og runde 2 "de stærke energier", samt slut. Efter runde 1 får hunden oftest lyst til at få healet på endnu mere og det dukker så op i runde 2.
  Når healingen er slut skriver jeg et par linier om fjernhealingen og vi kan udveksle detaljer. Ved behov for det kan du ringe op på et tidspunkt efter aftale. Heales der sent om aftenen, er det sandsynligt at evt. samtale udsættes til en anden dag.Når jeg kan finde tid til det, får du en beskrivelse af healingen på email, typisk inden for 48 timer.
  God healingsmusik som man evt.kan høre imens og som dyr har stor glæde af, er "Reiki music (with bell every 3 minutes)" fra Dipen Patel på Youtube

 • SOS! Fjernhealing i en nødsituation

  Du kontakter mig, sender billede af hunden /dyret på SMS/i Messenger og vi går i gang hurtigst muligt når der kan findes tid til det (der tages forbehold for at jeg har ledig tid at bruge af). Jeg bruger ikke tid på at printe billede ud, men klarer det via billedet på mobilen. En bøn kan også være et kraftfuldt redskab. Opfølgning efter behov.

 • Prøvebehandling på fjernhealing

  Dette er en vareprøve - Ikke det samme som en hel behandling!
  Det kan være en god ide hvis man bare vil se hvad der sker under en fjernhealing - det er en afbalancering af ubalancer og der heales kun lige på det hunden synes er mest generende.
  Forberedelse: Du har tilmeldt din hund og sendt et billede plus hundens navn i Messenger eller SMS, samt læst om healing/fjernhealing på hjemmesiden. Ved spørgsmål skriver/ringer du bare i god tid inden begivenheden. Betaling 200 kr på Mobilepay eller bankoverførsel inden start.

  Der er aftalt f.eks kl.16.00-16.30 med en healing på 20-25 minutter. Kl.16.00 skriver jeg og spørger om I er klar (om der er ro på hos jer så I er nede i stress, plus sørget for vand til hunden) og når alle er klar påbegyndes healingen. Mens healingen foregår tænker mennesket kærligt på hunden.
  Jeg bruger så billedet til at heale hunden ud fra, og spørger ved start hunden om det er ok at jeg healer.
  Under healingen kan det blive meget varmt for hunden, hvis hunden med sin adfærd viser ejer at nu ønskes ikke mere healing, skriver ejer og så afrundes healingen. Dette sker dog sjældent når det er hunde som virkelig trænger til healing.
  Når healingen er slut skriver jeg et par linier, og ejer har så ca.5 minutter til at ringe op i, eller kan ringe til mig på et aftalt tidspunkt for en kortere dialog om oplevelsen.
  Ved en hel behandling på fjernhealing vil der blive afsat væsentligt mere tid til dialog og opfølgning end ved en prøvebehandling, og healingen vil være mere dybdegående.
  God healingsmusik som man evt.kan høre imens og som dyr har stor glæde af, er "Reiki music (with bell every 3 minutes)" fra Dipen Patel på Youtube