BAT 2.0

Kan f.eks købes hos Saxo

Kan f.eks købes hos Saxo

Opdateret 24/5 2017

Her følger snart lidt om BAT-træning (Behavior Adjustment Training) nu i version 2.

Indtil da er her et godt link fra opfinderen Grisha Stewart:

http://grishastewart.com/bat-overview/

En lille folder som giver en hurtig forståelse er den her, som du kan finde på svensk nederst på hendes side her:

http://grishastewart.com/handouts-and-translations-to-share/

Hendes bog hedder BAT 2.0, dertil har hun lavet en masse dvd-er man kan se om det, købes hos Tawzer dogs, f.eks BATTING 1000.

En introduktion til BAT 2.0 på Grishas Youtubekanal: http://www.youtube.com/watch?v=E1lVAFHlhGA

I Danmark er det primært  Bettina Sabinsky fra Dogwise som udbyder det, hun er den eneste i DK som er certificeret af Grisha Stewart. http://www.dogwise.dk/jeg-tilbyder/bat-traening/

BAT-træning dukkede op omkring 2012 pga Grisha Stewart, som bragte det til Danmark i 2013 med et kursus hos Bettina Sabinsky,men kendskabet til BAT er ikke så udbredt endnu i DK. Version 1 af BAT var ikke helt optimal, men der er blevet forbedret på det til version 2.0 .

BAT er positiv modbetingning (hed kontrabetingning i 90-erne) så hundens fokus og oplevelse af en kritisk situation f.eks et møde med en anden hund ændres til noget positivt hvor hunden får tillid til at ejer bringer hunden ud af situationen og derfor trygt kan træffe det positive fokus/valg istedet for konflikt.

I sommeren 2017 gennemføres en BAT-temadag i DKK Kreds 3 for instruktørerne med Bettina Sabinsky

BAT burde være obligatorisk læring på uddannelser til hundeinstruktører og hundeadfærdsbehandlere, det kommer nok med tiden.Jeg har selv erfaring med BAT 2.0 og kan hjælpe andre med disse udfordringer.

MEGET VIGTIGT: At arbejde med hund-hundmøder med reaktive hunde kræver at sikkerheden er i orden, et godt kendskab til hundesprog og selve metoden. Så kast dig ikke ud i det uden at have fået den nødvendige rådgivning.

Seneste kommentarer

02.06 | 06:50

Jeg har kun godt at sige om Pers fjernhealing, både af mig og min kat. Per har healet på smerter, allergi og sorg. Samtidig har Per hjulpet mig med at kommunikere med min afdøde kat. Stor ros :)

06.07 | 10:40

Altid godt og brugbart at læse dine om jeres Hundefamilie. God sommer 🌞

27.06 | 07:24

Hej, jeg har selv fire hunde, og nu to i pleje i underetagen. Alle rescuehunde. Jeg arbejder selv med healing... Og akupunktur.
Den ene vovse i pleje er meget bange for mennesker, Pellelmer.

17.05 | 17:43

godt indlæg både hundesprog og menneskelig kropssprog er ret så spændende

Del siden